torstai 20. syyskuuta 2012

Kursseja ja fillaritesti

Olen tällä hetkellä thriatlonisteille suunnatulla uimakurssilla ja crossfitin alkeiskurssilla, harmi että molemmat kurssit on samana päivänä on nimittäin aika raskas kombinaatio välillä.

Maanataina suoraan töiden jälkeen uimahallille uimakursseille, saavuin hallille 45 min etuajassa joten sain tehtyä hyvän alkulämmittelyn sisältäen potkusettejä ja kääntöharjoituksia.
Kursseissa pääpaino oli uima asennon parantamisessa ja potuissa, jonkinlaista edistysstäkin on havaittavissa edellisestä kerrasta, edelleen tosin varpaani sojottaa väärään suuntaan ja kotiläksyt on kuulemma tehtävä edelleen joka ikinen päivä :)

Crossfit kursseilla ollaan tehty kaikenlaista, eilen oli vuorossa kahvakuulailua. 150 crossfit kb-swing jos kuula laitetaan maahan niin joutuu tekemään 5 burpeeta ja koko tämä ihanuus ajalla, ajaksi sain 9.20 ja tein treenin 20kg kahvakuulalla, oli kyllä hurjan hapottava treeni.

Fillaritesti:
Olen tässä muutaman viikon funtsinut miten toteuttaisin fillaritestaukset, ja päädyin sellaiseen kuin 2x8 min täysillä, 10 min palautus välissä ja minimi 20 min alkulämmöillä.
Voin sanoa että on kyllä tosi raskas testi ensimmäinen 8 minuuttinen meni tosi hyvin jopa paremmin mitä olin odottanut 302 keskiwatit ja 152 keskipulssi ja kohtalaisen tasavahvana loppuun asti. Toinen 8 minuuttinen muuttui 2 ensimmäisen minuutin 320 wattisesta tykityksestä, 6 minuutin täydeksi tuskaksi ja taisteluksi happoja väsymystä ja jopa oksennusta vastaan, tulokseksi sain 291 keskiwatit ja 157 keskipulssi, tätä on hyvä lähteä parantamaan talven aikana jospa ensi kesänä saisi tehtyä 350 wattinen 8 minuuttinen :)

Ja vielä yksi hyvä uutinen: blogini on saanut uuden seuraajan, nyt heitä on jo 4, tervetuloa seuraamaan blogiani jokkek

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti